Lid worden?

Join the club!

Onze missie

Runningclub Iddergem streeft er naar om een fijne club te zijn waar iedereen zich goed kan voelen. Denk je erover na om te starten met lopen, ben je een beginnende of meer ervaren loper? Zowel kinderen, volwassenen als actieve senioren zijn meer dan welkom!

We willen vooral een club zijn waar het gezondheidsbevorderende & sportieve aspect van (samen) lopen, een mix van inspanning & ontspanning en de mogelijkheid tot sociale contacten mogelijk zijn.

 

Huishoudelijk reglement

Door lid te worden ga je akkoord met  het huishoudelijk reglement van RC De Tovenaars

 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €50. Kinderen en jongeren (tot 18j) evenals senioren (vanaf 65 jaar) betalen €35.

Voor die prijs:

-Ontvang je het exclusieve loopshirt van RC De Tovenaars

-Ben je lid van Sporta, ontvang je een gepersonaliseerde lidkaart en kan je genieten van alle Sporta voordelen waaronder een abonnement op het Sporta Magazine, koring op Sporta jongerenvakanties & sporkampen, ledenloring bij kledingmerk JOMA.

UIteraard is er ook een bijzonder volledige verzekering waar je als lid kan van genieten.

 

Andere voordelen

* 50% korting op een loopanalyse bij Ortho Constructions alsook 10% korting op (sport)compressiekousen, sportsteunzolen, bandages enz…  

* 10% korting in de webwinkel van RunnersHigh.be

 

Goed doel

Runningclub Iddergem beoogt op geen enkele manier winsten te halen uit deze club. Elke vorm van winst zal jaarlijks geschonken worden aan de gemeentelijke basisschool van Iddergem met de bedoeling om er spel-en sportmateriaal mee aan te schaffen.

 

Nog vragen/lid worden?

Overweeg je om lid te worden? Neem dan gerust met ons contact op voor meer inlichtingen.

Terugbetaling lidgeld door je mutualiteit