Samen lopen

Er bestaat de mogelijkheid om met de andere leden van Runningclub Iddergem te trainen. 

Bij deze groepstrainingen staat het SAMEN lopen en het ontspannen, sociale aspect van sporten centraal. We willen hiermee vooral aan leden de gelegenheid geven kennis te maken met elkaar, beter te leren kennen,....

We vertrekken op maandag om 19u. aan het "Kaatsplein" in Iddergem, aan het begin van de Spechtbaan (zie kaartje).OPGELET: vanaf maandag 14 oktober lopen we ook op maandag in Denderleeuw (verzamelplaats: inkom sporthal Ottoy), dit omwille van de betere verlichting van het parcours.

Op maandag voorzien we ook een loopactiviteit voor kinderen.

Er wordt gelopen in drie groepen, nl.

(1) beginnende lopers (start2runners, afwisselend joggen en wandelen)

(2) joggers (lopen op een rustig tempo)

(3) meer ervaren lopers

Op die manier kan iedereen in een aangenaam tempo deelnemen.

Op donderdag om 19u. is er vrij lopen (running apart together :-) aan het sportpark in Denderleeuw, we verzamelen aan sporthal Ottoy (Walleken 12) en daar kan iedereen op zijn eigen tempo rondjes lopen. Er is aan het sportpark ook een Finse piste aangelegd van meer dan 900m. Zo kan je een rondje sportpark combineren met de Finsepiste en loop je ongeveer 2km iedere rondedie je afwerkt.

Ook niet-leden zijn welkom om kennis te maken, een oefen-samen-loop mee te doen en zo de sfeer op te snuiven! Opgelet: niet leden nemen deel op eigen risico, zijn niet verkekerd door RC DE Tovenaars en kunnen ook niet genieten van de andere voordelen van onze leden.

Zowel leden als niet leden dienen het  in acht te nemen.